Firma Rehberi

Toplam 1033 firma bulunuyor.Son eklenen firmalar için tıklayın.
Anahtar kelime
Referans no
Firma Rehberine Kaydol
Ref : 1403
Şehir : Konya/Selçuklu
Kategori: İhracat

GLOFLEX GROUP yaklaşık 10 yıllık tecrübeli ekibiyle ihracatçı ortakları ve müşterileri ile yurtdışındaki ithalatçı şirketler arasında aracılık görevi yapan genç bir firmadır.
Kendi bünyesinde Dış Ticaret Departmanı olan veya olmayan ve yurt dışına açılmak isteyen veya yurt dışı ağını genişletmek isteyen firmalara aracılık ederek ithalat/ihracat süreçlerinde danışmanlık hizmeti sağlamaktadır. Anlaşma sağladığımız üretici firmalar ile partner olarak çalışmakla birlikte, Yurt dışı hedef Pazar belirlendikten sonra kendi markaları bünyesinde tanıtımlar yaparak Pazar araştırması yapılır. Sonrasında ulaşılan potansiyel firmalarla tüm görüşmelerin takibi tarafımızca yapılır akabinde satış öncesi ve sonrası evrak takipleri, gümrük ve nakliye işleri gibi dış ticareti kapsayan tüm işlemlerin takibini partnerini yormadan kendi bünyesinde çözüme ulaştırmaktadır.  Gloflex GROUP, gelişen ve gelişmekte olan tüm üretici, tedarikçi/üretici firmalara yurt dışı ağında profesyonel destek sağlamaktan mutluluk duyar.

Gloflex Group iş ortağı olarak gördüğü portföyündeki tüm imalatçı firmaların menfaatlerini en iyi şekilde korumayı amaç edinmiştir. Gelişmelerine katkı için en kaliteli hizmeti sağlayarak Türkiye ihracatının gelişmesine aracılık etmeye kendini adayan Gloflex Group, her yıl imalatçı firma ile belirlenen yıllık hedeflere ulaşarak performansını göstermiş ve gelecek yıllarda da bu başarıyı korumayı ilke edinmiştir.

Vizyonumuz: Değişik sektörden imalatçı firmaların ithalat/ihracat gereksinimlerini karşılayarak optimum çözümleri kendi insan kaynakları ve finansal olanakları ile gerçekleştirerek gelişimine katkı sağlamaktır. Birçok kuruluş için en önemli sorun olan, yurt dışı iş takibi, gümrük ve lojistik gereksinimlere harcanan zaman ve finansal kaynak israfını ortadan kaldırarak profesyonel hizmet sağlamak.

Misyonumuz : Yenilikçi ve çözüm alternatifleri üretip, teknolojik altyapıyı uygulayarak, çözüm ortaklarımızın karlılıklarını artırarak programlı bir dış ticaret hizmeti sunmak.

Ürün ve Hizmetler

Tel Örme Makinaları ihracat hizmeti