Firma Rehberi

Toplam 1129 firma bulunuyor.Son eklenen firmalar için tıklayın.
Anahtar kelime
Referans no
Firma Rehberine Kaydol
Ref : 1694
Şehir : Konya/Selçuklu
Kategori: Bilişim

Dikey Bilişim İş Zekâsı çözümleri, Veritabanı Bakımı ve Yazılım Geliştirme, Fizibilite Analizi, Sistem Analiz ve Tasarımı, .NET ve Sosyal Medya Analizi alanlarında faaliyet göstermektedir. Konusunda uzman personellerden oluşan kadrosuyla önemli projelere imza atan Dikey Bilişim, planlama ile başladığı işleri proje yönetim süreçlerine uygun olarak gerçekleştirmektedir.

Dikey Bilişim; Müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda yenilikçi ürün ve hizmet sunan, Müşterilerine, işlerine gerçek değer katacak kaliteli ürünler ve hizmetler veren, Müşterileri ile karşılıklı bir güven inşa ederek, Müşterilerinin beklentilerini doğru şekilde ve zamanında karşılayan, Takım ruhu ile hareket ederek çalışanları ile etkin ve keyifli ortam sağlayan bir misyona sahiptir.

Avrupa Birliği standartları düşünce yapısına ve sosyal sorumluluk anlayışına uygun alt yapıya sahip olan ve bu kavramları temel ilke edinen Dikey Bilişim, müşterilerinin isteklerine zamanında karşılık verebilmek üzere gerek satış gerekse satış sonrası desteği ile gerekli özeni göstererek sektördeki öncü firmalardan biri olmayı hedeflemektedir.

Dikey Bilişim, verdiği hizmetin bilincinde, pazarladığı ürünü müşterilerine ve iş ortaklarına değer katarak sunmaktadır.

Ürün ve Hizmetler

Ürün Ve Hizmetler

Dikey Bilişim olarak;

İş Zekası Çözüm Süreçleri

Veri Tabanı İşlemleri

Fizibilite Analizi

Sistem Analiz ve Tasarımı

Sosyal Medya Analizi ve Danışmanlığı

.NET ve Java Teknolojileri kullanarak yazılım geliştirme hizmetleri konusunda sertifikalı uzmanlarla çözüm geliştirmektedir.

Firma Bilgileri
Firma Kategori Bilişim
Firma Ünvanı Dikey Elektronik Bilişim Eğitim Danışmanlık Reklam San. ve Tic. Ltd. Şti.
Yetkili Kişi Ferruh YİĞİT
Yetkili Kişi - Ünvanı CEO
Yetkili Kişi - Telefon Numarası 5072024013
Adres Selçuk Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Akademi Mah. Gürbulut Sok. No:67/A2-201