FAS ANTİ-DAMPİNG SORUŞTURMASI

FAS ANTİ-DAMPİNG SORUŞTURMASI09 Ocak 2017 Pazartesi 16:44

Sayın üyemiz; çeşitli kurum ve kuruluşlardan Odamıza ulaşan duyurular aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza ulaşan yazıda, Avrupa Birliği ve Meksika'dan gelen polivinil klorur (PVC-39.04.10.90.00) ithalatına karşı başlatılan anti-damping soruşturmasının sonuçlandırıldığı belirtilmiştir. Damping marjı tablosu ile resmi duyuruya ulaşılabilecek internet adresi ekte sunulmuştur.

Ek: Damping Marjı Tablosu