Eximbank RK Uygulama Esaslarına İlişkin Düzenlemeler

Eximbank RK Uygulama Esaslarına İlişkin Düzenlemeler16 Mayıs 2014 Cuma 11:12

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza gelen yazıda; Reeskont Kredisindeki yeni düzenlemeler ve kredi başvurularının yapılacağı yerlere ilişkin bilgiler yer almaktadır.

Duyuruda ayrıca, Reeskont Kredisi Uygulama Esaslarına ve programın işleyişine yönelik "Sıkça Sorulan Sorular"  www.eximbank.gov.tr adresinden ulaşılabileceği belirtilmektedir. Konuyla ilgili yazı ekte yer almaktadır.

Üyelerimizin bilgilerine sunarız.

RK Uygulama Esaslarına İlişkin Düzenlemeler yazı eki için tıklayınız.