Konya-1 °C

EXIMBANK Kısa Vadeli İhracat Kredileri

EXIMBANK Kısa Vadeli İhracat Kredileri10 Haziran 2013 Pazartesi 13:58

EXIMBANK Kısa Vadeli İhracat Kredilerinde bazı düzenlemeler yapılmıştır.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda, İhracat sektörü ve döviz kazandırıcı hizmetler sektörünün finansmana erişim imkanlarını arttırmak amacıyla kaynak maliyetlerinin gelişimi ve piyasa faiz oranlarının genel seyri de dikkate alınarak 21.05.2013 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere bazı düzenlemelerin yapıldığı bildirilmiştir.

• A sınıfı belgeye sahip organizatörler için 2 milyon TL,
• B sınıfı belgeye sahip organizatörler için 1,5 milyon TL,
• C sınıfı ve geçici belgeye sahip organizatörler için 1 milyon TL,
• Milli Katılımcı ve Bireysel Katılımcı firmalar için 200 bin TL'ye

yükseltildiği bildirilmiştir. Kredi programları hakkında ayrıntılı bilgiye www.eximbank.gov.tr internet adresindeki, "Krediler" menüsünden ulaşılması mümkündür.

Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla.

KONYA TİCARET  ODASI BAŞKANLIĞI