ETİYOPYA-TANZANYA TARIM MAKİNELERİ SEKTÖREL TİCARET HEYETLERİ

ETİYOPYA-TANZANYA TARIM MAKİNELERİ SEKTÖREL TİCARET HEYETLERİ10 Ocak 2018 Çarşamba 16:01

ETİYOPYA-TANZANYA TARIM MAKİNELERİ SEKTÖREL TİCARET HEYETLERİ

T.C. Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğü, Orta Anadolu Makine ve Aksamları İhracatçıları Birliği organizatörlüğünde 19-23 Şubat 2018 tarihleri arasında Etiyopya Addis Ababa- Tanzanya Dar Es Salaam’a yönelik “Tarım Makineleri Sektörel Ticaret Heyetleri” organize edilecektir.

Söz konusu sektörün tanıtılması amacıyla düzenlenecek Sektörel Ticaret Heyetleri kapsamında, Türk ve yabancı işadamları arasında ikili iş görüşmeleri yapılacak, ilgili kurum ve kuruluşlar ziyaret edilecektir.

Bu çerçevede; 2011/1 sayılı tebliğ kapsamında hak edilecek olan teşviklerin düşülmesi neticesinde firma başına düşen katılım payı 1.230-USD’dir. (Uçak, program kapsamındaki transferler, B2B hizmetleri ve tek kişilik odada kişi başı konaklama dahil)

İlgili heyete katılmak isteyen firmaların, ekte yer alan formu doldurarak en geç 16 Ocak 2017 Salı günü mesai bitimine kadar oaib-pr@oaib.org.tr adresli elektronik postamıza iletilmesi gerekmektedir.

Katılmak isteyen üyelerimiz aşağıda yer alan iletişim numaralarından irtibata geçebilirler.

Zeynep ÖZTÜRK (OAİB-Uzman)

Tel: 0.312.447 27 40 / 163