ENHANCER Projesi İstihdam Yaratma Odaklı KOBİ Hibe Programı

ENHANCER Projesi İstihdam Yaratma Odaklı KOBİ Hibe Programı13 Ekim 2021 Çarşamba 08:36

Sayın Üyemiz,

Avrupa Birliği tarafından fonlanan ve Uluslararası Göç Politikaları Geliştirme Merkezi (ICMPD) tarafından, T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonuyla yürütülen “Sürdürülebilir Sosyo-Ekonomik Entegrasyon için Girişimcilik Kapasitelerinin İyileştirilmesi (ENHANCER) Projesi” kapsamında, Temmuz ayında çağrısı yapılan İstihdam Yaratma Odaklı KOBİ* Hibe Programı`nın son başvuru tarihi uzatılmıştır.

Yeni takvime göre ilgili şirketler: “İstihdam Yaratma Odaklı KOBİ Hibe Programı” için 12 Kasım 2021 tarihine kadar proje başvurularını yapabileceklerdir.

İstihdam Yaratma Odaklı KOBİ Hibe Programı`nın ayrıntılarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:

Başvurular için lütfen aşağıdaki bağlantıyı takip ediniz:

https://in-tendhost.co.uk/icmpd/aspx/Tenders/Appraisal (Turkey ENHANCER - SME Support Grant Scheme for Job Creation - 1. Call for Proposals)

Başvurunun nasıl yapılacağına dair rehberi aşağıdaki linkte bulabilirsiniz:

ICMPD Electronic Tendering Site - Buyer Profiles (in-tendhost.co.uk)

*AB tanımına göre KOBİ'ler; -250’den az personeli olan ve, -Yıllık cirosu 50 milyon Avro’yu geçmeyen ya da yıllık toplam bilançosu 43 milyon Avro’nun altında olan işletmelerdir.

Saygılarımizla,

KONYA TİCARET ODASI