Engelli Eğitim ve İstihdam Çalıştayı

Engelli Eğitim ve İstihdam Çalıştayı20 Eylül 2021 Pazartesi 17:01

Engelli Eğitim Kültür Sağlık Spor Vakfı tarafından 16- 20 Kasım 2021 tarihleri arasında Ankara'da "Engelli Eğitim ve İstihdam Çalıştayı" düzenlenecektir.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden gelen yazıda belirtildiği üzere; Engelli Eğitim Kültür Sağlık Spor Vakfı tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine gönderilen e-postada, 16-20 Kasım 2021 tarihleri arasında Ankara'da "Engelli Eğitim ve İstihdam Çalıştayı" düzenleyecekleri belirtilmektedir. Bu doğrultuda çalıştay kapsamında hazırlanmış olan internet adresinde bulunan işveren anketine katkı sağlanması talep edilmektedir.

Program detayı ve anket linki : https://www.handicappedconference.org/

Bilgilerinize sunulur

Saygılarımızla,