EKONOMİ BAKANLIĞI DESTEKLİ KONYA TİCARET ODASI İŞBİRLİĞİ İLE E-TİCARET SİTELERİNE ÜYELİK14 Şubat 2017 Salı 10:15

Araştırma ve Pazara Giriş Desteği uyarınca, e-ticaret sitelerine üyelik giderleri, işbirliği kuruluşlarının kendi üyesi şirketleri, toplu olarak Bakanlık tarafından onay verilen e-ticaret sitelerine üye yapmaları halinde %80 oranında desteklenmektedir.

Ekonomi Bakanlığı’nın 2011/1 Sayılı Araştırma ve Pazara Giriş Desteği uyarınca, e-ticaret sitelerine üyelik giderleri, işbirliği kuruluşlarının kendi üyesi şirketleri, toplu olarak Bakanlık tarafından onay verilen e-ticaret sitelerine üye yapmaları halinde  %80  oranında desteklenmektedir. Konya Ticaret Odası olarak Bakanlığın bu desteğinden üyelerimizin faydalanması konusunda çalışma yapmaktayız. Bu destek sayesinde siz üyelerimizin B2B sitelerine üyelikte ödeyeceğiniz ücret %20 oranında olacaktır.

Bakanlığın onay verdiği e-ticaret siteleri aşağıda yer almakta olup sizden ricamız istemiş olduğunuz ilk 3 siteyi en çok istediğinizden en az istediğinize göre sıralayıp (tercihen) 3530546 no.lu faksa veya t.merve@kto.org.tr e-posta adresine göndermenizdir.

Talep Edilen Siteler:

1.