EKONOMİ BAKANLIĞI DESTEK VE TEŞVİKLERİ KİTAPÇIĞI

EKONOMİ BAKANLIĞI DESTEK VE TEŞVİKLERİ KİTAPÇIĞI11 Aralık 2017 Pazartesi 15:03

TOBB Müşterek Konsey Toplantısı Ekonomi Bakanlığı Sunumları

25 Temmuz 2017 tarihinde Ekonomi Bakanlığı - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Müşterek Konsey Toplantısı gerçekleştirilmiş ve bu toplantıda Ekonomi Bakanlığı’nın hizmetleri, destek ve teşvikleri özel sektör temsilcilerine birinci ağızdan aktarılmış; aynı zamanda kendilerinin beklentileri ve sorunları doğrudan dinlenmiştir. Özel sektörün, devletimizin sağladığı imkânlar hakkında üst düzey farkındalığa sahip olması ve bunlardan azami ölçüde faydalanması ekonomimizin ilk 10 ekonomi arasında yer alabilmesi açısından son derece önemlidir.

TOBB ile gerçekleştirilen Müşterek Konsey Toplantısında katılımcılarla paylaşılan destek ve teşvikler iş dünyamızın aydınlatılması amacıyla bu kitapçıkta bir arada sunulmuştur.

Ekonomi Bakanlığı Destek ve Teşvikleri Kitapçığı için lütfen tıklayınız.