Ekmek Satışında Hijyen Kuralları

Ekmek Satışında Hijyen Kuralları03 Nisan 2020 Cuma 09:05

“Ekmek Satışında Hijyen Kuralları” ile ilgili Tarım ve Orman Bakanlığı'nın ihtiyati tedbirler alınması gerektiği bildirilmiştir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda;

Tarım ve Orman Bakanlığından alman “ilgi” yazıda; Ekmek ve ekmek çeşitleri satışında alınan ihtiyati tedbirler kapsamında, uyulması gereken kurallara dair İl Müdürlüklerinin talimatlandırıldığı, ayrıca, Ekmek Hijyen Eğitimleri konusunda, yeni tip koronavirüs (Covid 19) salgınının devam ettiği süre içerisinde, toplantılar yapılarak eğitim düzenlenmesi yerine, kurumların internet sitesinde, ekmeğin üretim, dağıtım ve satış aşamalarında uygulanması gereken tedbirlere dair, üreticilere yönelik eğitim materyalleri yayımlanacağı bildirilmektedir. denilmektedir.

Bilgilerinize sunulur.