e-Ticaret Sitelerine Üyelik Projesi

e-Ticaret Sitelerine Üyelik Projesi 11 Haziran 2017 Pazar 15:15

İmzalanan protokole göre Ekonomi Bakanlığının %80 ve Ticaret Odasının %10 desteğiyle Turkishexporter.net sitesine bir yıllık platin üyelik paketinin katılım bedeli üyelerimize 590.-TL’ dir.

Odamız aracılığıyla Konya sanayisinin ihracat hacmini geliştirmek, üyelerimizin ürünlerini pazarlayabileceği yeni müşteriler ve yeni pazarlar bulmasına yardımcı olabilmek amacıyla Ekonomi Bakanlığı ve Ticaret Odası desteğiyle E-ticaret sitelerine üyelik projesine başlanmıştır.

Türkiye’nin ilk ihracat odaklı e-ticaret sitesi olan Turkishexporter.net sitesi; 2 milyondan fazla kullanıcısı, her gün yayınlanan 100’e yakın hazır ihracat müşterisi sağlayan İhracat Fırsatları Bülteni, 200 binden fazla müşteri bilgi bankası ve 6 dilde ihracat şirketlerine profil, 90 dilde çeviri, bir alan adı + web sitesi imkânı sağlayan Turkishexporter.net ile Konya Ticaret Odası arasında protokol imzalanmıştır.

Protokol kapsamında teşvikten yararlanabilecek firma detayları;

• Konya Ticaret Odası üyesi olan firmalar
  • Limited, Anonim, Kolektif Firmalar (Şahıs Firmaları Hariç)

Üyelerimizin, dünya pazarında yeni fırsatlara ulaşmalarını sağlayan bu hizmetten yararlanmak isteyen üyelerimiz için yapması gereken; aşağıda yer alan Konya Ticaret Odası Banka hesabına Turkishexporter üyeliği açıklaması yazarak ücreti yatırmalarıdır. Akabinde site yetkilileri sizlerle irtibata geçecektir.

Banka İsmi: T.Halk Bankası - Konya Şubesi

Hesap İsmi: Konya Ticaret Odası

KTO Hesap No: 16 0000 01

IBAN No: TR45 0001 2009 5100 0016 0000 01