“E-İHRACAT İLE BÜYÜYEN TÜRKİYE” KONFERANSI

19 Aralık 2019 / 14:00

“e-ihracat-ile-buyuyen-turkiye”-konferansi.jpg

Sayın Üyemiz,

Konya Ticaret Odası ve AliExpress iş birliği ile 19 Aralık 2019 tarihinde Konya Ticaret Odası Konferans Salonu’nda “E-İhracat ile Büyüyen Türkiye” konferansı gerçekleştirilecektir.

Programda Türkiye’de e-ticaret sektörü, e-ihracat konularıyla ilgili bilgilendirme yapılarak, programın son bölümünde soru-cevap bölümüyle katılımcıların merak ettiği konular üzerinde durulacaktır.

Tüm dünyada 200 milyonun üzerinde aktif müşteriye ulaşan AliExpress artık Türkiye’den de satıcı kabul ediyor. İhracatname.com da AliExpress’in resmi iş ortağı olarak çalışmaya başlamıştır. AliExpress satıcılarına kayıt sürecinden başlayarak, mağazalarının açılışının yapılması, aktif hale gelmesi ve satışa geçme sürecine kadar olan tüm adımlarda; AliExpress adına ve ücretsiz olarak, gerekli hizmeti vermektedir.

“E-İhracat ile Büyüyen Türkiye” konferansına katılımlarınızı bekler, saygılar sunarız.

Yer                  : KTO Konferans Salonu
Tarih               : 19 Aralık 2019 Perşembe
Saat                 : 14:00

Online kayıt için tıklayınız.

Program Akışı:
14.00-14.30- Kayıt

14.30-14.45- Açılış Konuşmaları

: Selçuk Öztürk (KTO Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Başkan Yrd.)

14.45-15.15: ETID, Türkiye E-Ticaret Sektörü (ETID-Ziya Kızıltan)

15.15-16.00: E-İHRACAT: ALİEXPRESS İLE DÜNYAYA AÇILIN (Yaman Alpata AliExpress, Bölge İş Geliştirme Yöneticisi)

16.00-16.30: E-İHRACAT: İHRACATNAME İLE ALİEXPRESS İLE BULUŞUN (Hidayet Öztürk, ihracatname, GM)

16-30-17.00: SORU-CEVAP