Duyurularımızı Takip İçin e-mail Listemize Kayıt Olunuz!..

Duyurularımızı Takip İçin e-mail Listemize Kayıt Olunuz!.. 21 Ocak 2012 Cumartesi 12:00

E-MAIL BANKASI

Odamız faaliyet, haber, duyuru, ilan ve davet gibi faaliyetlerini üyelerimize e-mail aracılığıyla bildirmektedir. Bu konuda üyelerimize ait bir e-mail bankası oluşturulmuştur. Bu e-mail bankasına kaydolmak ve ilanlarımızı e-mail yoluyla almak istiyorsanız, kto@kto.org.tr adresine, "E-mail Listesine Kayıt Olmak İstiyorum" başlıklı bir e-mail ile müracaat ediniz. Vereceğiniz e-mail adresi devamlı kullandığınız bir e-mail adresi olmalıdır.

KONYA TİCARET ODASI