DÜNYA HELAL ZİRVESİ ve 7. İİT HELAL EXPO HK.

DÜNYA HELAL ZİRVESİ ve 7. İİT HELAL EXPO HK.03 Ekim 2019 Perşembe 11:25

DÜNYA HELAL ZİRVESİ ve 7. İİT HELAL EXPO HK.

Dünya Helal Zirvesi İstanbul 2019 ve İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Helal Expo Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın yüksek himayelerinde 28 Kasım 2019 – 1 Aralık 2019 tarihlerinde, “Tüm Nesiller için Helal: Ailenin ve Gençliğin Önemi” teması ile İstanbul Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilecektir.

Ülkemizin uluslararası tanıtımına katkı sağlayacak söz konusu organizasyona 250’nin üzerinde uluslararası firmanın da katılımı beklenmekte olup, dünyanın en büyük ve etkili helal fuarlarından biri olması hedeflenmektedir.

Söz konusu fuara ilişkin taslak program, broşür, katılım koşulları ve fiyatları Ek’te (Ek-1) sunulmaktadır.

Ek-1: Taslak Program-Broşür- Katılım Koşulları