DTÖ Kamu Alımları Anlaşması

DTÖ Kamu Alımları Anlaşması Hakkında Anket

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’dan Odamıza gönderilen yazıda;

DTÖ Kamu Alımları Anlaşması konusunda farkındalığın artırılması ve özel sektör kuruluşlarının görüşlerinin temin edilmesi amacıyla Ekonomi Bakanlığı tarafından bir anket hazırlandığının duyurulmuş olduğu, söz konusu anketin, Bakanlığın internet sitesi (www.ekonomi.gov.tr) “Duyurular” kısmında yayınlanmış olduğu hatırlatılmaktadır.

Söz konusu anketin halen Bakanlığın internet sitesi (www.ekonomi.gov.tr) “Duyurular” kısmından veya http://anketler.ekonomi.gov.tr/index.cfm?ID=14
web adresinden de ulaşılabileceği belirtilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımla,