Dökümcü ve Döküm Tesisi Olan Üyelerimizin Dikkatine!..

Dökümcü ve Döküm Tesisi Olan Üyelerimizin Dikkatine!..16 Mayıs 2013 Perşembe 11:55

Dökümcü ve Döküm Tesisi Olan Üyelerimizin Dikkatine!..

Sayın Üyemiz,

Malumunuz üzere yakın zamana kadar atık kumlarınızı boşalttığınız depolama sahasının kullanıma kapatılmış olması Siz Dökümcü sanayicilerimizi zora sokmuş idi.

Bunun üzerine Sizlerden gelen talep doğrultusunda Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü nezdinde gerekli girişimlerde bulunulmuş olup, ÖNCEKİ ATIK DEPOLAMA SAHASI YANINDA YENİ BİR YER TAHSİSİ YAPILMIŞTIR.

Büyükşehir Belediye Başkanlığından aldığımız bilgiye göre 20 MAYIS 2013 PAZARTESİ itibariyle Atık kumlarınızın (Döküm Atık) yeni tahsis edilen yerde kabulüne başlanacaktır.

Siz değerli üyelerimizin bilgilerinize sunar, hayırlı kandiller dileriz.

Saygılarımızla,