Döküm Alanında Öğrenci Kayıtları

Döküm Alanında Öğrenci Kayıtları11 Eylül 2018 Salı 11:39

Döküm Alanında öğrenci kayıtları 01.08.2018 tarihi itibari ile başlamış olup Konya ilinde sadece Büsan Mesleki Eğitim Merkezinde yapılmaktadır.

Sayın Üyemiz,

Büsan Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Odamıza gelen yazıda;

Okul 1 yılı hazırlık olmak üzere 4 yıl olup, 4 yıl sonunda mezun olan öğrenciler Ustalık Belgesinin yanı sıra fark derslerinden başarılı olmak şartıyla Meslek Lisesi mezunu olabilmektedir.

Bilgilerinize sunulur.