DIŞ TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ DUYURULARI

DIŞ TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ DUYURULARI15 Kasım 2016 Salı 11:07

Sayın üyemiz; çeşitli kurum ve kuruluşlardan Odamıza ulaşan duyurular aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

23-30 Ocak 2017 tarihleri arasında, 34. Uluslararası Hartum Fuarı’nın Sudan’ın başkenti Hartum’da gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Anılan etkinlik söz konusu bölgede her yıl düzenli gerçekleşen en geniş çaplı ticaret fuarıdır. Katılımcılara Sudanlı işadamlan ile çok çeşitli ürün ve hizmet alanında ticaret yapma ve kendi ürünlerini dünyanın pek çok farklı ülkelerinden gelen ziyaretçilere tanıtma imkânı sunulmaktadır. Fuar ile ilgili detaylı bilgiye www.ifksudan.com internet adresinden ulaşılabilmektedir.

Ekte yer alan katılım formu ile katılım ücretleri hakkındaki belge, TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) ana sayfasında “Hizmetler/Uluslararası İş İmkânları/Ülke Duyuruları/Sudan” başlığı altında yer almaktadır.

Katılım sağlamak isteyen firmaların TOBB ile (gorkem.karabeyoglu@tobb.org.tr, 0312 218 27 34) temasa geçmeleri halinde kendilerine Büyükelçilik aracılığıyla vize işlemlerinde kullanılmak üzere davet mektubu sağlanacaktır.