Dış Ticaret Müdürlüğü-Duyuru

Dış Ticaret Müdürlüğü-Duyuru12 Haziran 2017 Pazartesi 14:37

Türkiye-Angola Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 1. Dönem Toplantısı

DEİK’ten aldığımız 09.96.2017 tarih ve 872 yazıda, eşbaşkanlığı T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Bülent Tüfenkci tarafından deruhte edilen Türkiye-Angola Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 1. Dönem Toplantısı’nın 10-12 Temmuz 2017 tarihleri arasında Luanda'da gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü bildirilmektedir.

Angola ile Türkiye ikili ticaretinde yaşanılan sorunlar ve çözüm önerilerinin yanı sıra Türk firmaları tarafından Angola’da gerçekleştirilmesi planlanan projeler ve iki ülke arası ticari ilişkilere yönelik olarak bahse konu toplantı gündeminde ve toplantı akabinde imzalanacak Protokol’de değinilmesinde fayda görülen diğer hususların yer aldığı bir bilgi notu hazırlanacaktır.

Bu çerçevede, Angola’da yatırımları bulunan veya ticari faaliyet gösteren Üyelerimizin, görüş bildirmek istemeleri halinde http://portal.deik.org.tr/Anket/411 bağlantısında yer alan anket formunu 14 Haziran 2017 Çarşamba günü mesai bitimine kadar doldurmaları gerekmektedir.