Dış Ticaret Müdürlüğü-Duyuru

Dış Ticaret Müdürlüğü-Duyuru06 Haziran 2017 Salı 12:34

41. ULUSLARARASI TİCARET FUARI

TOBB’den alınan yazıda, Tanzanya Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası'nın yazısına atfen; TOBB üyesi firmaların 29 Haziran- 10 Temmuz 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan, 2017 Darüsselam Uluslararası Ticaret Fuarı 'na davet edilmekte olduğu bildirilmiştir.

Ayrıca, Darüsselam Uluslararası Ticaret Fuarı'nda yerel işletme, sivil toplum, uluslararası ve özel çeşitli sektörlerden birçok kişinin ürünlerini 2.5 milyondan fazla müşteriye tanıtabileceği, fuara katılımın ve açılan sergi sayısının ise her yıl büyük oranda arttığı ifade edilmiştir.

Fuara ilişkin detaylı bilgiye http://www.tantrade.or.tz/ adresinden ulaşılabilmektedir.