DIŞ TİCARET İŞLEMLERİNDE HUKUKİ ÇÖZÜM YOLLARI SEMİNERİ

04 Kasım 2019 Pazartesi 11:33

DIŞ TİCARET İŞLEMLERİNDE HUKUKİ ÇÖZÜM YOLLARI SEMİNERİ

( Uluslararası Satış Hukuku, CISG ve Alacak Takibi ve Ticaret Hukuku )

Toplantı Tarihi: 22 Kasım 2019 Cuma

Uluslararası ticaretin gün geçtikçe daha da önemli olduğu ve uluslararası pazarlarda rekabetin giderek arttığı günümüz ekonomisinde Konya Ticaret Odası olarak başta küçük ve orta ölçekli işletmeler olmak üzere tüm üyelerimize ihracatı ilgilendiren birçok konuda eğitim hizmeti vermeye devam ediyoruz.

Bu kapsamda üyelerimizin ihracat ve ithalat işlemlerinde karşılaşmış oldukları sorun ve problemlerin hukuki açıdan çözüm yolları, hukuksal sorunlarla karşılaşmamak için nelerin yapılması gerektiği, uluslararası alacak takibi, uluslararası alanda marka, patent ve tasarımların korunması veya uluslararası ticari sözleşmelerin hazırlanması ve benzeri konularda eğitim seminerleri düzenlenecektir.

Bunun yanında üyelerimizin uluslararası arenada hukuksal açıdan karşılaşmış oldukları sorunların çözümü konusunda birebir ücretsiz danışmanlık hizmeti sunulacaktır.

Yapılacak olan eğitim seminerleri ve danışmanlık hizmeti her ayın 3. haftasının Cuma gününde seri halde yapılacak olup seminerin ilki verimli bir şekilde gerçekleşmiştir. Söz konusu eğitim seminerlerin ikincisine katılmak isteyen üyelerimizin 50 TL katılım bedelini ve aşağıda bulunan kayıt formunu en geç 15.11.2019 Cuma günü mesai bitimine kadar doldurmaları rica olunur.

Online kayıt için tıklayınız.

Toplantı Tarihi:
22.11.2019 Cuma

Toplantı Saati:
10:00 – 12:00 Danışmanlık
14:00 – 17:30 Seminer

Toplantı Yeri:
Konya Ticaret Odası
Mesleki Eğitim Merkezi (KTO-TUYAP fuar alanı yanı)

Seminer İçeriği: II- Uluslararası Satış Hukuku, CISG & Uluslararası Alacak Takibi & Uluslararası Ticaret Hukuku

-           Milletlerarası Mal Satışına İlişkin BM Viyana Sözleşmesi ve Uygulaması
-           Uluslararası Satış Sözleşmesinin Kuruluşu ve Temel Hükümleri
-           Uluslararası Satış Sözleşmesinin Satıcı ve Alıcının Borçları