Konya-3 °C

Digikamp – Digital Dönüşüm Yarışması

Digikamp – Digital Dönüşüm Yarışması22 Ocak 2021 Cuma 15:25

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Odamıza gönderilen yazıda; Ticaret Bakanlığı’nın ülkemizde dijitalleşme ve inovasyonun geliştirilmesi adına attığı adımlardan biri olan DigiKamp Dijital Dönüşüm Yarışması 30 Aralık 2020 tarihinde tanıtılarak, başvuruları almaya başladığı bildirilmiştir.

DigiKamp ile bir yandan teknoloji firmalarımız ve girişimcilerimiz yeni nesil teknolojiler alanında ürün ve hizmet üretmeye teşvik edilerek girişimcilik ekosistemimiz desteklenirken bir yandan da Bakanlığımızın sunduğu hizmetlerin kalitesinin artırılması amaçlanmakta olduğu belirtilmiştir.

Dereceye giren projelerin ödüllendirileceği yarışma hakkında detaylı bilgi ve başvuru formu www.digikamp.gov.tr link adresinde yer almaktadır.

İlgili üyelerimize duyurulur.