Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası

Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası08 Nisan 2020 Çarşamba 13:57

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelere Yönelik Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası Tarife ve Talimat Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, 25 Mart 2020 Tarih 31079 sayılı Resmî Gazetede yayımlanmıştır. Tebliğ ile birlikte, devlet destekli alacak sigortası sistemini yaygınlaştırmak ve maliyetleri düşürmek amaçlanmaktadır.

Konuya ilişkin yeni düzenlemeleri içeren karşılaştırmalı tablo ve tebliğ metni için tıklayınız.

Bilgilerinize sunarız.