Dar Gelirli Üniversite Öğrencileri İçin Giysi Yardımı Çağrısı

Dar Gelirli Üniversite Öğrencileri İçin Giysi Yardımı Çağrısı03 Şubat 2014 Pazartesi 15:50

Dar gelirli öğrencilere yardım etmek amacıyla Selçuk Üniversitesi bünyesinde kullanılmış elbiselerin geri kazanımı için kurulan Giysi Bankasına bağışlanmak üzere destek kampanyası düzenlenmiştir.

Odamız tarafından üniversitede öğrenim gören dar gelirli öğrencilere yardım etmek amacıyla Selçuk Üniversitesi bünyesinde kullanılmış elbiselerin geri kazanımı için kurulan Giysi Bankasına bağışlanmak üzere destek kampanyası düzenlenmiştir.

Selçuk Üniversitesi Giysi Bankası; kullanılmış giysileri tamirat, temizleme ve ütüleme ile tekrar kullanılabilecek duruma getirmekte ve bunları bedenlerine göre tasnif etmektedir. Dar gelirli öğrencilere ve üniversite hastanesinde yatmakta olan kimsesiz hastalara bedelsiz olarak bu giysiler dağıtılmakta ve kayıt altına alınmaktadır. Bu geri kazanım çalışmasının yanında yeni ve kullanılmamış giysilerde giysi bankasınca aynı şekilde değerlendirilmektedir.

Bu kampanya doğrultusunda siz değerli üyelerimizden, üniversite Giysi Bankası; yeni veya kullanılmış olan yazlık, kışlık kıyafetler, ayakkabı , çanta ve kemer gibi giysiler talep edilmektedir. Bu kampanyaya destek olmak isteyen üyelerimizin kısa ve uzun vadede 0332 320 65 00 numaralı telefondan Konya MÜSİAD Şubesi ile irtibata geçmenizi rica ederiz. Giysi paketleri MÜSİAD’a getirilebileceği gibi ev ve işyerlerinden de alınabilecektir.

Hayırlı ve bereketli işler dileriz. Selam ve Saygılarımızla.