BLOG >> KTO RAPORLARI >> HAKAN KARAGÖZ

DAHİLDE İŞLEME REJİMİ VE KONYA

DAHİLDE İŞLEME REJİMİ VE KONYA22 Şubat 2016 Pazartesi 15:00

Dahilde işleme rejimi; İhraç ürünleri üretmek için gerekli olan ve dışarıdan ithal edilen, bu yüzden de ithali gümrük vergisine tabi aramallara ya da girdilere gümrük muafiyeti getiren bir ihracatı teşvik sistemidir. Örneğin kumaş ithal edip gömlek ihraç edilmesidir.
DİR ile sağlanan imkanlar:
• İthalatta Gümrük Vergisi, KDV, ÖTV ile Diğer Vergi ve Fonlardan Muafiyet
• Vergi, Resim ve Harç İstisnası ile KKDF İstisnası