COVID-19 SALGINININ KONYA İŞ ÂLEMİNE EKONOMİK VE SOSYAL ETKİLERİ ANKETİ

16 Haziran 2020 Salı 15:15

Sayın Üyemiz,

Bu anket çalışması, Covid-19 salgını sürecinin Konya iş alemine ekonomik ve sosyal etkilerinin değerlendirilmesi amacıyla Konya Ticaret Odası ve Mevlâna Kalkınma Ajansı işbirliği ile gerçekleştirilmektedir. Anket sonuçları rapor haline getirilerek ilgili Bakanlıklara gönderilecek ve salgının sosyo-ekonomik etkilerinin azaltılması noktasında yapılacak çalışmalara destek sağlanacaktır.

Bu doğrultuda hazırlanan anket çalışmamıza katılmanızdan büyük memnuniyet duyarız. Vereceğiniz cevaplar gizlilik ilkesi gereği üçüncü şahıslarla paylaşılmayacak olup, sonuçlar anonim olarak değerlendirilecektir.

Ankete katılmak için lütfen tıklayınız.

Saygılarımızla,