Konya-1 °C

COSME ELIIT PROJESİ 2. ÇAĞRISI

COSME ELIIT PROJESİ 2. ÇAĞRISI12 Şubat 2021 Cuma 10:06

“ELIIT” Projesi tekstil, deri, giyim ve ayakkabı (TDGA) alanlarında faaliyet gösteren KOBİ’ler ile teknoloji sağlayıcıları arasında Avrupa çapında ortaklıklar yaratmayı hedeflemektedir.

COSME programından etkin ve verimli bir şekilde yararlanabilmesi ve sağlanacak faydanın en üst düzeye çıkarılmasını teminen farkındalık oluşturulması için gerçekleştirilen COSME Projesi kapsamında yer alan ELIIT Projesi (European Light Industries Innovation and Technology Project) 2. Çağrısı yayınlanmıştır.

“ELIIT” Projesi tekstil, deri, giyim ve ayakkabı (TDGA) alanlarında faaliyet gösteren KOBİ’ler ile teknoloji sağlayıcıları (inovasyon merkezleri, üniversiteler, araştırma merkezleri, start-up’lar vb.) arasında Avrupa çapında ortaklıklar yaratmayı hedeflemektedir.

Çağrıya ilişkin özet bilgi ekte yer almaktadır.

Saygılarımızla,

EK: