CHOCOLATE / CANDİES / DESSERT & LİGHT REFRESHMENTS....

Şirket:ABICO
Ülke:Tayvan
Şehir:  Xindien
Muhatap Kişi:Wen-Tsao Zhou
Telefon:886-2-86650313
Dil:İngilizce
Ürün Adı:chocolate / candies / dessert & light refreshments
Teslimat Tarihi:27 Mart 2013
Açıklama:
Dear friend,

I am interested in your chocolate and other nice taste snack products like candy, cake, dessert & light refreshment.... for suitable the chain shops use. I know your Turkish food is very nice, i like it , i believe you got nice taste in other snacks too, i wish i can find good Turkish supplier for the long term collaboration.

Best regards,

T. Zhou(Mr), +886-917405097, e-mail:  abico@abicoltd.com.tw  ,SKYPE: abico-wtchou