Online İşlemler // Üye Vergi Bilgi Kontrolü

Odamız üyesi tüm firmaların sistemimizde bulunan tüm bilgilerinin en güncel şekliyle bulunması odamızda gerçekleştirilecek tüm işlemlerde herhangi bir aksaklığın ortaya çıkmaması açısından oldukça önemlidir.

Bu nedenle üyelerimizin sistemimizde bulunan önemli bilgilerinden olan vergi mükellefiyet bilgilerinin sürekli doğru ve güncel bir şekilde bulunması gerekmektedir.

Bu amaç doğrultusunda tüm üyelerimizin vergi bilgileri kontrol modülünden vergi mükellefiyet bilgilerini kontrol ederek, vergi dairesi ve/veya vergi numarası bilgilerinin hatalı olduğunun tespit edilmesi halinde vergi levhasının dilekçe ekinde Oda Sicil Müdürlüğümüze teslim edilmesi gerekmektedir.

Kar amacı gütmediğinden vergi levhası bulunmayan üyelerimizin ise bağlısı oldukları vergi dairelerinden alınmış vergi mükellefiyet bilgilerini gösteren herhangi bir belgeyi yine dilekçe ekinde Oda Sicil Müdürlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

Üyelerimize Önemle Duyurulur.

Başvuru Dilekçesi İçin Tıklayınız...

ARAMA
Oda Sicil No :
Güvenlik : Güvenlik Resmi
Lütfen yukarıdaki resimde gördüğünüz yazıyı buraya yazınız.