Büyüyen Ekonomi Konya ve KTO 2023 Projeleri

Büyüyen Ekonomi Konya ve KTO 2023 Projeleri13 Şubat 2017 Pazartesi 16:56

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk ve Başkan Yardımcıları 2016 yılını değerlendirmek üzere basının karşısına çıktı. KTO Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda Başkan Selçuk Öztürk, 2016 yılında Türkiye genelinde ve Konya’daki ekonomik durumu ele aldı.

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk’ün 13 Şubat 2017 tarihinde düzenlemiş olduğu basın toıplantısındaki  "Büyüyen Ekonomi Konya ve KTO 2023 Projeleri" sunumu için tıklayınız.