Biz Bize Yeteriz Türkiyem Yardım Kampanyası

15 Nisan 2020 Çarşamba 11:59

BİZ BİZE YETERİZ

Tüm dünyayı etkileyen koronavisrüs salgınına karşı Türkiye’de, ülkemizin geleceği, milletimizin sağlığı için büyük bir mücadele örneği göstermekteyiz.

Yaşadığımız bu zor süreçte; hükümetimiz, kamu kurumlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, özel sektörümüz ve tüm vatandaşlarımızla ülkemizi yeniden güzel günlere kavuşturmak için birlik ve beraberlik içindeyiz.

Milletçe gösterdiğimiz bu dayanışmamız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası ile perçinlenmiştir.

Biz Bize Yeteriz Türkiyem diyerek başlatılan kampanyanın tüm milletimizin bir kez daha kenetlenmesine vesile olacağına inanmaktayız.

Bu necip milletin feraseti ile bu felaketin de üstesinden geleceğiz.

Konya Ticaret Odası olarak bu mücadelede yer almak, dayanışmaya katkı vermek için tüm üyelerimizi Milli Dayanışma Kampanyası’na destek vermeye davet ediyoruz.

Saygılarımızla.

biz-bize-yeteriz-turkiyem-yardim-kampanyasi.jpg