Biyosidal Ürünler Yönetmeliği kapsamında ürünlerin uzun süreli stabilite testleri hk.22 Mayıs 2013 Çarşamba 09:23

"Biyosidal Ürünler Yönetmeliği" kapsamında ürünlerin uzun süreli stabilite testlerine ilişkin T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı açıklaması.

TOBB’dan gelen yazıda, "Biyosidal Ürünler Yönetmeliği" kapsamında ürünlerin uzun süreli stabilite testlerine ilişkin T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığından alınan 11.04.2013 tarih ve 19020089 sayılı yazı ekte yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla.

KONYA TİCARET  ODASI BAŞKANLIĞI

Uzun Süreli Stabilite Testlerine İlişkin Yazı için tıklayınız.