BİRLEŞİK KRALLIK'IN YENİ GÜMRÜK VERGİLERİ

BİRLEŞİK KRALLIK'IN YENİ GÜMRÜK VERGİLERİ16 Haziran 2020 Salı 10:06

Birleşik Krallık'ın Yeni Gümrük Vergileri

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; Birleşik Krallık Hükümeti tarafından 31 Aralık 2020 tarihinde sona ermesi planlanan "Geçiş Dönemi" sonrasında 01 Ocak 2021 tarihi itibarıyla uygulanması öngörülen yeni gümrük vergisi oranlarının yayımlandığı belirtilmiştir.

Yazıda devamla, söz konusu gümrük vergisi oranlarının https://www.gov.uk/check-tariffs-1-january-2021 link adresinde yer aldığı ifade edilmiştir.

Bilgilerinize sunarız,