BİRLEŞİK KRALLIK'A İHRACATTA KARŞILAŞILAN İHRACAT ENGELLERİNİN İHRACAT PERFORMANSI ÜZERİNDEKİ ETKİSİ ÜZERİNE YÜRÜTÜLEN ANKET ÇALIŞMASI HAKKINDA27 Ekim 2021 Çarşamba 09:30

Birleşik Krallık'a İhracatta Karşılaşılan İhracat Engellerinin İhracat Performansı Üzerindeki Etkisi Üzerine Yürütülen Anket Çalışması Hakkında

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda, T.C.Ticaret Bakanlığı'ndan alınan yazıya atfen, Birleşik Krallık'a ihracat yapan firmaların, ihracatta karşılaştığı engellerin ihracat performansı ile arasındaki ilişkinin bir anket çalışması ile ortaya konulmasının amaçlandığı ifade edilerek, anket çalışmasının tamamlanma süresinin 15 Kasım 2021 tarihi olduğu bildirilmiştir.

Yazıda devamla, anketin işletme yöneticisi ya da ihracat birim sorumlusu tarafından değerlendirilerek, en uygun olan cevabın işaretlenmesi talep edilmektedir. Ayrıca, anket soruları üzerinden güvenilir sonuçlara ulaşılabilmesi için cevapların gerçeği yansıtır nitelikte ve eksiksiz olmasının gerektiği vurgulanmıştır.

Ankete EK'te yer alan uzantıdan ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

Ek: Anket linki