Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Bilgilendirme

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Bilgilendirme 26 Mart 2013 Salı 17:28

Konya Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ülke çapında sanayi envanterini tespit etmek amacıyla bir çalışma, başlatmıştır.

Konya Valiliği; Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünden alınan yazıda

Bakanlığımız ülke çapında sanayi envanterini tespit etmek amacıyla bir çalışma, başlatmıştır.

İllerde, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlükleri koordinatörlüğünde yürütülecek bu çalışmanın etkin ve verimli yürütülebilmesi, ülkemiz sanayi envanterinin doğru veriler içermesi için sanayicilerimizin desteğine ihtiyaç bulunmaktadır.

Bilgilerinize sunarız.