BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI MEVZUAT ÇALIŞMASI HK.

BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI MEVZUAT ÇALIŞMASI HK.31 Aralık 2014 Çarşamba 09:52

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, üretici ve sanayicilere yönelik önemli hizmetler sunmaktadır. Bakanlığın sunduğu hizmetler aşağıdadır...

BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI MEVZUAT ÇALIŞMASI HK.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, üretici ve sanayicilere yönelik önemli hizmetler sunmaktadır. Bakanlığın sunduğu hizmetler şunlardır:

• Ar-Ge merkezleri,
  • CE İşareti ile İlgili Hizmetler,
  • Eko-Verimlilik,
  • Endüstri Bölgeleri (EB) Hizmetleri,
  • Hazır Ambalaj Teknik Komitesi (HAZTEK),
  • Motorlu Araç Tip Onayı,
  • Onaylanmış Kuruluş Listesi,
  • Organize Sanayi Bölgeleri Hizmetleri,
  • OSB Bilgi Sistemi,
  • Sanayi Sicil Belgesi Hizmetleri,
  • Sanayi Siteleri Hizmetleri,
  • Sanayi Tezleri Programı (SAN-TEZ),
  • Ses Ve Gaz Fişeği Atabilen Silahlar İçin Kuruluş Ve Ön İzin Ve Üretim İzin Belgesi Başvuruları,
  • Takograf Cihazlarıyla İlgili Hizmetler,
  • Teknolojik Ürün Tanıtım ve Pazarlama Destek Programı

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, bu hizmetlerinden yararlanan vatandaşların mevzuattan kaynaklanan sıkıntılarının giderilmesi ve vatandaşların en hızlı ve etkili hizmet almasının sağlanması amacıyla tüm mevzuatını elden geçirecek ve bir mevzuat ayıklaması yapacaktır. Bu noktada Bakanlık, mevzuatıyla ilgili önerilerin ivedilikle tespit edilmesini ve gönderilmesini talep etmiştir.

Bu itibarla siz değerli üyelerimizin Bakanlık web sitesindeki mevzuat başlığı altında yer alan (http://www.sanayi.gov.tr/Mevzuat.aspx?lng=tr) iş dünyası ile ilgili tüm mevzuatın incelenerek faaliyet alanınız ile ilgili gerekli görülen değişiklik taleplerinizin en geç 12.01.2015 tarihine kadar etud@kto.org.tr e-posta adresine ya da 351 21 25 nolu Odamız faksına göndermenizi önemle rica ederiz.