BİGG GARAJ 2020/1 Tanıtım Duyurusu

BİGG GARAJ 2020/1 Tanıtım Duyurusu05 Nisan 2021 Pazartesi 17:33

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi'nin, 2015 yılından beri yürütücüsü olduğu TÜBİTAK BİGG (Bireysel Genç Girişim) Programı kapsamındaki duyurusu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Odamıza gönderilen yazıda; TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi'nin, 2015 yılından beri yürütücüsü olduğu TÜBİTAK BİGG (Bireysel Genç Girişim) Programı kapsamında, Teknoloji ve Yenilik tabanlı AR-GE projeleri için eğitimler ve mentorluklar vererek sürdürdüğü faaliyetler sonucunda, 7 çağrı döneminde 69 girişimcinin kendi işini kurması için 9.800.000 TL hibe alınmasını sağladığı ifade edilmektedir.

Tanıtım, eğitim ve mentorluk faaliyetlerini içeren BİGG GARAJ Programı detaylarına ulaşmak için tıklayınız.

İlgili üyelerimize duyurulur.