Beton İşlerinde Bilirkişi İlanı

Beton İşlerinde Bilirkişi İlanı01 Mart 2017 Çarşamba 08:07

T.C. Konya 1. İş Mahkemesi tarafından, beton İşlerinde bilgi sahibi olan Odamız üyelerinden oluşan 5 kişilik bilirkişi talep edilmektedir.

Bu konuda bilirkişilik (tanık sıfatı ile mahkemede hazır olup dinlenecek) yapabilecek üyelerimizin 08.03.2017 Çarşamba günü Saat: 17:00’ a kadar Konya Ticaret Odası Personel Yazı İşleri ve Bilgi İşlem Müdürlüğü’ne, dilekçe ve nüfus cüzdanı aslı ile birlikte şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Telefon ve Bilgi İçin:     0 332 221 51 11  (Ali USTA)