Beslenme Dostu ve Fiziksel Aktiviteyi Destekleyen İş yeri Uygulama Rehberi

Beslenme Dostu ve Fiziksel Aktiviteyi Destekleyen İş yeri Uygulama Rehberi13 Ocak 2022 Perşembe 09:02

Sağlık Bakanlığı'ndan Birliğimize iletilen ve bir örneği ekte verilen yazıda; Bulaşıcı olmayan hastalıkların önlenmesi kapsamında günlük hayatımızın önemli bir kısmının geçirildiği işyerlerinde sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivitenin geliştirilmesi önerilmekte olduğu ve bu kapsamda sağlığın geliştirilmesine katkı sunmak  isteyen iş yerlerine yol göstermek amacıyla hazırlanan "Beslenme Dostu ve Fiziksel Aktiviteyi Destekleyen İş yeri Uygulama Rehberi" yayınlandığı bildirilmektedir.

İlgili dokümana https://hsgm.saglik.gov.tr/tr/beslenmehareket-yayinlar.html  linkinden de ulaşılabilir.

Bilgilerinize sunulur.