BEKRA Bildirim Sistemi Kullanıcılarının Dikkatine!

BEKRA Bildirim Sistemi Kullanıcılarının Dikkatine!02 Şubat 2016 Salı 14:20

Seveso Bildirim Sistemi, teknolojik en son gelişmeler doğrultusunda geliştirilerek BEKRA adı ile devreye alınmıştır.

Bir önceki Seveso Bildirim Sistemine yapılmış olan bildirimler görüntülenebilmekle beraber, yeni sistem altyapısındaki iyileştirmeler nedeniyle, bildirimde bulunmuş bütün kuruluşların beyanlarını ivedi olarak güncellemeleri gerekmektedir.

Yeni devreye alınmış olan BEKRA Bildirim Sisteminde, Yönetmelik ekinde belirtilen toplama kuralı sanayici tarafından uygulanacak olup, belirlenen kuruluş seviyesi yine sanayici tarafından beyan edilecektir.

Bilgilerinize sunulur.