Konya-2 °C

Bazı Tekstil Konfeksiyon ve Deri Ürünlerinin Denetimine İlişkin Tebliğ

Bazı Tekstil Konfeksiyon ve Deri Ürünlerinin Denetimine İlişkin Tebliğ19 Kasım 2020 Perşembe 11:07

TOBB tarafından Odamıza iletilen yazıda, Ticaret Bakanlığı, Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürlüğü’nün “Bazı Tekstil Konfeksiyon ve Deri Ürünlerinin Denetimine İlişkin Tebliğ” konulu yazısına atfen; 2021 yılından itibaren denetim işlemi için başvuru yapacak firmaların gecikme yaşamamaları adına "2011/53 sayılı Ürün Güvenliği ve Denetimi Tebliği "çerçevesinde TAREKS’e kayıt olmaları gerektiği bildirilmiştir.

İlgili sektör üyelerimize duyurulur.