BASIN ODASI

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyoruz.

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyoruz.19 Aralık 2012 Çarşamba 14:14

“Konya’yı cazibe merkezi yapacağız” diyen Başbakan Erdoğan’a, Başkan Öztürk’ten teşekkür.

Sayı    : 2012/104
Konu  : Başbakan Teşekkür

BASIN BÜLTENİ

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk Konya Ekonomi Ödülleri 2012 törenine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederek, Konya’nın bir cazibe merkezi olmasına yönelik verdiği müjdelerin iş âlemini heyecanlandırdığını söyledi.

Mavi Tünel ve Bağbaşı Barajı’nın açılışı dolayısıyla Konya’da bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “Konya Ekonomi Ödülleri 2012” törenine katılarak Konyalı tüccar ve sanayiciyle bir araya gelmesi Konya iş âlemini memnun etti.

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, “Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası, Konya Vergi Dairesi Başkanlığı ve SGK İl Müdürlüğü ile ortaklaşa organize ettiğimiz ödül törenimize katılımları ile bizleri onurlandıran Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyoruz. Son on yılda büyük bir kalkınma gösteren Konya’nın bu başarısında büyük rolü bulunan Konyalı müteşebbislerimizin Başbakan’la bir araya geldiği bu toplantımız bizleri son derece mutlu etmiştir. Başbakanımızın tüccar ve sanayicimize yönelik övgü dolu sözleri iş âlemi temsilcileri olarak büyük şeref duyduk. Başbakanımızın ödül törenimizde şehrimize yeni müjdeler vermesi bizleri heyecanlandırmıştır. Talebimiz olan Konya dış çevre yolu projesinin tamamlanması, 10 bin kişilik spor salonu bize verilen müjdelerdir. Konya’nın bir cazibe merkezi haline getirilecek olmasının bizzat Başbakanımız tarafından açıklanması önemlidir. Başbakanımız Konya’ya her gelişinde bir büyük projenin tamamlanmasıyla gelmiştir. Geçen sene hızlı tren projesinin tamamlanması bu sene mavi tünel projesinin tamamlanması konya açısından son derece önemli gelişmelerdir. Ödül törenimizde şehrimizle ilgili aldığımız müjdelerin de en kısa sürede tamamlanacağına inancımız tamdır. İş alemi olarak biz de Konya’nın bir cazibe merkezi olması için daha çok çalışma gayretinde olacağız” şeklinde konuştu.

Başbakan Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen ödül törenine katılan tüm misafirlere teşekkür eden Başkan Öztürk, ödül alan Oda üyelerinin bu başarılarının artarak devam etmesini temenni etti.

Başbakan Teşekkür