Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu Kararı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu Kararı28 Mayıs 2013 Salı 16:30

Gayrimenkulün değerine oranının yüzde elli olmasına ilişkin sınırlamanın yürürlükten kaldırılmasına ilişkin Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu Kararı

Değerli Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan 21.05.2013 tarihli ve 0545/11965 sayılı yazıda

Birliğimizin girişimleri sonucu ticari gayrimenkul alımı amaçlı kullandırılacak taksitli ticari kredilerde kredi tutarının teminat olarak alınan ticari gayrimenkulün değerine oranının yüzde elli olmasına ilişkin sınırlamanın yürürlükten kaldırılması Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun 04.04.2013 tarih ve 5267 sayılı kararı ile kararlaştırılmıştır.

Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla.

KONYA TİCARET  ODASI BAŞKANLIĞI