Konya-3 °C

BANGLADEŞ İLE İŞ BİRLİĞİ TALEBİ

BANGLADEŞ İLE İŞ BİRLİĞİ TALEBİ08 Şubat 2021 Pazartesi 11:44

İş Birliği Talebi - Bangladeş

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, T.C. Ticaret Bakanlığı'nın yazısına istinaden; Bangladeş'te boya, mürekkep ve toz boya sanayiinde faaliyet gösteren bir firmanın iş birliği talebinde bulunduğu iletilmektedir.

Söz konusu Bangladeşli firmanın (Noorjahan International Indentor and Machinary&Chemicals) bu alanlarda ve farmasötik sektöründeki çeşitli makine ve aletler ile sıvıdolum makineleri veya Bangladeş'te satılabilecek diğer makineler için (tarım ve tekstil makineleri gibi) Türk firmalarının yerel acentesi olarak iş birliği yapma talebi olduğu bildirilmektedir.