B2B Tractor Konya - Uluslararası İkili İş Görüşmeleri

B2B Tractor Konya - Uluslararası İkili İş Görüşmeleri 06 Eylül 2017 Çarşamba 15:15

8 Ülke 16 firmadan oluşan alım heyeti Konya Ticaret Odası ve Mevlana Kalkınma Ajansı davetlisi olarak Konya tedarikçileriyle görüşmeye geliyor.

Ticaret Odası ve MEVKA olarak Konya sanayisinin ihracat hacmini geliştirmek üzere Traktör Aksesuar ve Yedek Parça sektörüyle alakalı satın alma heyetini Konya tedarikçileriyle buluşturuyoruz. Traktör üretiminde önemli pazar payına sahip olan alım heyetinin katılımıyla gerçekleşecek görüşmelere gelen ana sanayi firmaları, üretim yapmak isteyen tedarikçiler ile tüm yan sanayi konularında ve parça bazında görüşerek işbirliği imkânları arayacaklardır.

İkili görüşmelere katılabilmeniz için aşağıda bulunan katılım formunu eksiksiz doldurup 300.-TL katılım ücretini aşağıda bulunan Konya Ticaret Odası hesabına yatırmanızı rica ederiz.

(Detaylı Bilgi için: 221 52 39)

Tarih: 27-28 Eylül 2017

Yer: Bayır Diamond Otel

Son Başvuru Tarihi: 22 Eylül 2017 Cuma

Online Başvuru Formu için lütfen tıklayınız.

Katılımcı Firma ve Profili için tıklayınız.

ALIM HEYETİ KATILIMCI BİLGİLERİ

Hesap Bilgileri

Banka: Halk Bankası Konya Şubesi
IBAN NO: TR45 0001 2009 5100 0016 0000 01

Not: Açıklama kısmına B2B Traktör Ödemesi” yazılmalıdır.