Aşırı Kar Yağışı Sebebiyle Hasar Gören İşyerleri Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Başvurusu Hakkında03 Mart 2017 Cuma 16:28

Bilindiği üzere İlimizde Aralık 2016 - Ocak 2017 dönemindeki aşırı kar yağışından dolayı bazı işyerlerinde hasarlar oluşmuş ve üyelerimiz mağdur olmuşlardır.

Konya Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden Odamıza intikal eden yazıda, hasar gören işyerleriyle ilgili hasar tespit raporları hazırlandığı ve ilgili kurumlara yardım için başvurulduğu belirtilmektedir.

Bu bağlamda; 2017 yılı Ocak, Şubat veya Mart aylarına ait SGK Prim borçları olan ve işyerleri hasar görmüş üyelerimiz istedikleri takdirde söz konusu borçlarını erteletebileceklerdir. Bu kapsamda olan işverenlerin T.C. kimlik numaraları ve vergi numaraları ile Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğüne  ivedilikle başvurmaları gerekmektedir.

Üyelerimize önemle duyurulur.

İstihdam senden, destek Devletten