Arnavutluk İhale Duyurusu Hakkında

Arnavutluk İhale Duyurusu Hakkında15 Aralık 2020 Salı 16:43

.

Arnavutluk'un Ankara Büyükelçiliği'nin 07.12.2020 tarihli elektronik postası ile, Arnavutluk hükümetinin, Arnavutluk'un Durres şehrinde 100 MW'lık bir fotovoltaik tesis projesini gerçekleştireceği, tesise ilişkin transfer, kurulum, dizayn, finans ve operasyonel gibi konuların uluslararası ihaleye açılacağı bildirilmektedir.

Söz konusu ihalenin başvuru süresinin 1 Şubat 2021 tarihinde saat 16.00 (CET)'da sona ereceği belirtilmektedir. İhaleye ilişkin detaylı bilgilere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği web sayfası (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkânları/Ülke Duyuruları/Arnavutluk" bölümünden ulaşılabilmektedir.