AMBARLI LİMANINDA YAŞANAN SORUNLAR

AMBARLI LİMANINDA YAŞANAN SORUNLAR16 Ocak 2019 Çarşamba 13:29

AMBARLI LİMANINDA YAŞANAN SORUNLAR

T.C. Ticaret Bakanlığı’ndan alınan bir yazıda; Ambarlı Limanı’nda yaşanan sorunlar ve bunların çözüm önerilerine dair tüm Bakanlığın Birimlerinin  katılımı ile yürütlen bir çalışma için Birliğin görüş ve değerlendirmesi talep edilmektedir.

Bu çerçevede; firmalarımızın söz konusu limanda yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin görüş ve değerlendirmelerini, ekte yer alan tablo formatında 18.01.2019 Cuma gününe kadar ahmet.karakas@tobb.org.tr adresine iletmesi gerekmektedir.

Ek: Tablo