ALMANYA “Uluslararası Gıda, Yiyecek ve İçecek Fuarı”

05 Ağustos 2019 Pazartesi 15:06

Sayın Üyemiz,

Almanya’da düzenlenecek olan Anuga/ Almanya “Uluslararası Gıda, Yiyecek ve İçecek Fuarı” iş gezisi vesilesiyle Konya’nın iş dünyasına aktif katılımını sağlamak, sektörle ilgili en son teknolojik gelişmeleri takip etmek amacıyla Odamız tarafından 05-09 Ekim 2019 tarihleri arasında Almanya’ya bireysel yurt dışı pazar araştırma gezisi düzenlenecektir.

Fuarda sektör olarak; fırınlanmış ürünler, tatlılar, pastalar, içecekler, süt ürünleri, dondurma, sağlıklı yiyecekler, hazır yiyecekler, her çeşit gıda mamulü  vb. ürün grupları yer almaktadır.

Bireysel yurt dışı pazar araştırma gezisi kişi başı yaklaşık 1.100 Euro’ dur. Yeterli sayıya ulaşıldığı takdirde organizasyona başlanacaktır.

Söz konusu organizasyona katılmak isteyen üyelerimizin en geç 19 Ağustos 2019 Pazartesi günü saat 17.00’a kadar  web sitemizde bulunan başvuru formunu ve gezi ücretini Odamız Dış Ticaret Müdürlüğüne teslim etmeleri veya n.koyuncu@kto.org.tr adresine mail atmaları gerekmektedir.

Ayrıntılı Bilgi:
Nurhan Koyuncu: 221 52 40

Odamız ve siz değerli üyelerimiz için son derece yararlı olacağını ümit ettiğimiz bu programa katılmanızı bekler, saygılar sunarız.

Başvuru formu için tıklayınız.

FİYATA DAHİL HİZMETLER

- Ulaşım-gidiş dönüş uçak bileti